Ovlašćeni Servis On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Radno vreme Call centra od 08h do 20h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

KATEGORIJE

FILTERI

0 - 65000

Slične kategorije

Bobine
Grejači
Kablovi paljenja
Moduli paljenja
Pogon razvodnika
Razvodnici
Relei i komande
Svećice
Svećice Ključevi

Širina gume

Visina gume

Prečnik gume

Indeks nosivosti

Indeks brzine

Fuel Efficiency

Wet Grip

Buka

Bobine

Bobine - Ovlašćeni Servis

Auto bobine predstavljaju ključnu komponentu sistema paljenja u motornim vozilima. Njihova primarna funkcija je transformacija niskonaponske struje iz akumulatora u visokonaponsku struju potrebnu za paljenje svećica, čime se postiže efikasno sagorevanje goriva u motoru. Na našem web shopu nudimo širok asortiman bobina prilagođen različitim modelima i markama vozila.
Kvalitet naših bobina garantuje dugotrajnost i optimalnu performansu vašeg motora, dok se pravilnim odabirom bobine smanjuje potrošnja goriva i emisija štetnih gasova. Naši proizvodi su proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta, uz upotrebu najsavremenijih tehnologija i materijala.
Ukoliko niste sigurni koja bobina je odgovarajuća za vaše vozilo, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne i pruži sve potrebne informacije. Odaberite najbolje za vaše vozilo i uživajte u sigurnoj i stabilnoj vožnji sa našim auto bobinama.

0 - 65000

Sortiraj po:

    069/3467-928