Ovlašćeni Servis On-Line 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Radnim danima i subotom 08-22h, poručivanje na telefon 069/3467-928.

KATEGORIJE

FILTERI

0 - 65000

Širina gume

Visina gume

Prečnik gume

Indeks nosivosti

Indeks brzine

Fuel Efficiency

Wet Grip

Buka

Auto Kamere

Auto Kamere - Ovlašćeni Servis

Auto kamera ili automobilska video kamera postavlja se u vozilo na instrument tablu s pogledom prema napred. U praksi, većina auto kamera je pričvršćena za vetrobransko staklo pomoću vakuumske gume. Auto kamera sa kontinualnim i automatskim snimanjem mogla bi takođe pružiti idealne dokaze o mogućem krivcu u saobraćajnoj nesreći. Sudski video snimci sa video kamere prepoznaju se kao dokaz ako su očigledno napravljeni samo u svrhu snimanja u hitnim slučajevima. Snimke iz automobila na kojima se mogu prepoznati lične karakteristike poput registarskih tablica i lica može pomoći u slučaju razrešenja saobraćajnog prekršaja.

Savremene kamere za automobile mogu učiniti više od pukog snimanja video zapisa. Za smislenu procenu video zapisa u slučaju nesreće, važno je da automobilska kamera snimi takozvani snimak sa podacima kao što su GPS koordinate, brzina i vreme snimanja, koji se mogu očitati za pregled. Podrazumeva se da bi trebalo uzeti u obzir samo automobilske kamere koje imaju rezoluciju koja barem odgovara Full HD standardu kako bi bile u stanju da prepoznaju registarske tablice i druge fine karakteristike. Drugi kriterijum je intenzitet svetlosti nadzorne kamere automobila, tako da se korisni detalji mogu dokumentovati čak i pri lošem osvetljenju. Kamere se takođe nude sa dodatnim funkcijama koje se odnose na pomoć vozaču.

Sposobnost automatskog čuvanja u hitnim slučajevima je izuzetno važna. Situacija zahteva da kamera automobila čuva delove samo tokom određene situacije. Budući da situacija u takvom slučaju zahteva punu pažnju vozača, režim memorije mora se automatski uključiti. Većina video kamera automobila snima klipove od nekoliko minuta, koji se prepisuju i čuvaju samo u hitnim slučajevima. Skladištenje se može izvršiti automatski ako se u kameri nalaze senzori ubrzanja koji pokreću automatsko čuvanje snimka sa određene granične vrednosti, na primer u slučaju kočenja u nuždi. Važno je istovremeno aktivirati zaštitu od pisanja kako biste sprečili slučajno ili namerno prepisivanje video zapisa.

Sortiraj po:

    069/3467-928