Ovlašćeni Servis On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Radno vreme Call centra Ponedeljak - Petak od 08h do 16h.

KATEGORIJE

FILTERI

Podesi raspon cene od 0 - 100000 dinara

Slične kategorije

Cevi za gorivo
Common-Rail
Dizne
Lambda senzor
Mlaznice
Pumpa dizni
Pumpa goriva
Pumpe dizni
Rezervoar
Ventili goriva

Širina gume

Visina gume

Prečnik gume

Indeks nosivosti

Indeks brzine

Fuel Efficiency

Wet Grip

Buka

Lambda senzor

1389 proizvoda u kategoriji Lambda senzor

Lambda senzor - Ovlašćeni Servis

Lambda senzor, poznat i kao lambda sonda, ključna je komponenta savremenih automobilskih sistema za kontrolu emisije gasova. Ovaj uređaj nadgleda količinu kiseonika u izduvnim gasovima, omogućavajući automobilskom računaru da prilagodi mešavinu vazduha i goriva za optimalnu efikasnost motora i smanjenje štetnih emisija.
U ovoj kategoriji pronaći ćete širok asortiman lambda senzora i sonda za različite modele automobila. Bez obzira da li tražite zamenski deo za vaš stari automobil ili moderni senzor za najnoviji model, ovde ćete pronaći ono što vam je potrebno. Naši proizvodi su visokog kvaliteta, dugotrajni i pružaju tačne čitanja, garantujući da vaš automobil radi u optimalnim uslovima.
Odaberite pravi lambda senzor za vaš automobil i uverite se u njegovu efikasnost i ekološku odgovornost. Ukoliko imate pitanja ili niste sigurni koji model je pravi za vaš automobil, slobodno se obratite našoj korisničkoj podršci za pomoć.

Podesi raspon cene od 0 - 100000 dinara

Sortiraj po:

    069/3467-928