Ovlašćeni Servis On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Radno vreme Call centra od 08h do 20h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

KATEGORIJE

FILTERI

0 - 65000

Slične kategorije

Barum
Continental
Dunlop
Fulda
Goodyear
Sava
Tigar
Viking
Vredestein
West Lake

Širina gume

Visina gume

Prečnik gume

Indeks nosivosti

Indeks brzine

Fuel Efficiency

Wet Grip

Buka

Barum Gume za Sve Sezone

Barum Gume za Sve Sezone - Ovlašćeni Servis

Barum je poznati proizvođač automobilskih pneumatika, ali njegovo poreklo leži u tri različite češke kompanije: Bata, Rubena i Mitas. Zapravo, iz ovih tri imena je izvedeno ime "Barum". Godine 1966. Barum je kupio novu fabriku u Otrokovicama, razvijajući moderan pogon na površini od 5,3 hektara. U ovom objektu se i dalje proizvode Barum pneumatici. 1967. godine, stara fabrika u Zlinu počela je proizvodnju svojih prvih radijalnih guma, što je u to vreme bilo sjajno dostignuće, pre nego što su proizvodni kapaciteti premešteni u Otrokovice. Barum proizvodi pneumatike u najsavremenijim evropskim fabrikama pod okriljem moćne Kontinental grupe.

Pored prednosti finansijske stabilnosti, kao i šire podrške organizacijama, ovo spajanje omogućilo je Barumu pristup najnovijim istraživanjima i razvoju, dizajnu šara gazećeg sloja pneumatika i proizvodnim tehnologijama. Tokom ovog perioda, Barum je takođe proširio svoj asortiman na pneumatike za teretna vozila i poljoprivredne mašine.

Barum pruža dugotrajne performanse po pristupačnoj ceni. Omogućava visoku kilometražu i dobro uravnotežene vozne karakteristike. Ako se morate osloniti na svoje vozilo, onda je Barum pravi izbor za vas.

Barum je jedan od najuspešnijih proizvođača pneumatika u cenralnoj Evropi i označava jasno definisanu oznaku marke: Dobri pneumatici. Dobar posao.

0 - 65000

Sortiraj po:

    069/3467-928