Ovlašćeni Servis On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Radno vreme Call centra Ponedeljak - Petak od 08h do 16h.

KATEGORIJE

ADAS kalibracija

Šifra proizvoda: ADAS

Cena: 12.000,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

ili Pozovi Odmah

069/3467-928

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Detalji sadržani u ovoj informativnoj ponudi, nisu obavezujući ni za jednu stranu. Ovlašćeni Servis doo teži da podaci budu što precizniji. Svakako za preciziranje dogovora i ostvarivanje poslovne saradnje neophodan je lični dolazak u sedište registracije pravnog lica na adresi Gavrila Popovića 11, 11050 Beograd i izdavanje pravno važećeg dokumenta, predračuna sa rokom važenja i uslovima komercijalne saradnje, a čije sačinjavanje i saglasnost obe strane naručioca i isporučioca su obavezni pre početka radova po Zakonu o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 88/2021):

Član 74

"Za pružanje usluga čija je vrednost veća od 5.000 dinara, prodavac je dužan da sačini proračun na trajnom nosaču zapisa sa specifikacijom usluge. Pre otpočinjanja pružanja usluge, prodavac je dužan da pribavi pisanu saglasnost potrošača na proračun."

Iznos koji uplatite po osnovu ove informativne ponude, predstavlja samo deo iznosa novca koji je potreban za izvršenje usluge - AVANS. Jedini pravno važeći ispunjen uslov na osnovu kog dve strane mogu započeti i ostvariti uspešnu saradnju je u celosti uplaćen predračun sa rokom važenja, tačnim iznosom novca i preciziranim svim detaljima i specifikacijama zahtevane usluge od strane naručioca i isporučioca usluge i njihovom obostranom pismenom saglasnošću, a za njegovo kreiranje je neophodan lični dolazak u sedište registracije pravnog lica na adresi Gavrila Popovića 11, 11050 Beograd.

*Avans je suma novca (najčešće) ili druga zamenljiva stvar, koju jedna strana predaje drugoj u trenutku zaključenja ugovora, kao delimično ispunjenje obaveze iz ugovora unapred, pre dospelosti te ugovorne obaveze.
Avans nije sredstvo obezbeđenja izvršenja obaveze. On je anticipirano ispunjenje (naravno delimično) ugovorene obaveze. Ukoliko strana koja je dala avans ne ispuni svoju obavezu u celini avans joj ne propada ona ima pravo da ga traži nazad. Takođe, on se uvek uračunava kao deo ispunjenja. Avans stimuliše izvršenje obaveze.

Naruči odmah ADAS kalibracija. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah ADAS kalibracija. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj ADAS kalibracija na svojoj adresi u najkraćem roku.

ADAS kalibracija - QR

Deklaracija

Model: ADAS kalibracija
Naziv i vrsta robe: Servisne Usluge
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava potrošača po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

ADAS kalibracija

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

069/3467-928